Jablotron 100 alarmsysteem


Daadwerkelijke bescherming en eenvoudig te bedienen

Het JABLOTRON 100-alarmsysteem is geschikt voor de beveiliging van grote en kleine ruimtes. Maar het systeem kan nog meer: met de slimme functies kunt u bijvoorbeeld het licht aandoen, of de garagedeur openen. Het alarmsysteem is op afstand te bedienen via de MyJABLOTRON-app en u kunt het aansluiten op een alarmcentrale.

 

Alarmsysteem voor thuis en bedrijf


Myjablotron_PBBS

Zorg ervoor dat thuis alles in orde is. Het JABLOTRON 100-alarmsysteem beveiligt uw hele object en met de slimme functies kunt u het licht aandoen of de rolluiken bedienen. En dat alles kan ook op afstand dankzij de MyJABLOTRON-app.
Alarmsysteem voor huizen en bedrijven, overal toegankelijk

Dankzij de gratis bediening vanaf uw computer via het internet heeft u overal toegang tot de JABLOTRON 100 via uw computer, tablet of smartphone.
U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.

 

 

Eenvoudige en veilige bediening

 

Groene en rode knoppen

Onze segmenten zijn als verkeerslichten: het groene licht betekent dat het alarm uit staat en dat u zich vrij kunt bewegen in uw huis. Het rode licht betekent STOP: uw huis is beveiligd en ongeautoriseerde toegang wordt onmiddellijk geregistreerd en gerapporteerd.
U kunt in één oogopslag zien welke alarmzones van uw huis aan of uit staan dankzij de lichtsignalen op het bedieningspaneel.

100% veilige autorisatie

U bent op de hoogte van elke poging tot uitschakeling van uw alarmsysteem omdat autorisatie door een chip of code nodig is om het alarmsysteem te bedienen.
Hoewel het alarmsysteem eenvoudig te bedienen is, hoeft u zich geen zorgen te maken over ongeautoriseerde toegang.

Een alarmsysteem dat met u meegroeit. 

Als u in de toekomst bijvoorbeeld een garage bouwt naast uw huis, dan is het geen enkel probleem om de beveiliging van uw JABLOTRON 100-alarmsysteem uit te breiden naar nieuwe delen van uw huis.
U belt met PBBS beveiliging die detectoren in uw garage installeert en deze aansluit op het systeem en een “verkeerslichtsegment” toevoegt aan uw bedieningspaneel. U kunt maximaal 20 van zulke segmenten aansluiten.

Bel nu (tijdens kantooruren)
voor meer informatie !

Of neem contact op via de contact pagina